DOLAR 34,2542 0.1%
EURO 37,1258 0.28%
ALTIN 3.013,960,74
BITCOIN 2304248-1.54606%
İstanbul
17°

PARÇALI BULUTLU

SABAHA KALAN SÜRE

  • Menü
  • Menü
  • Menü
  • Menü
  • Menü
  • Menü
  • Menü
Ceren Karaduman’ın Modellik Yolculuğu: Gelecek Vadeden Bir Yıldız

Ceren Karaduman’ın Modellik Yolculuğu: Gelecek Vadeden Bir Yıldız

ABONE OL
22 Ekim 2024 09:25
Ceren Karaduman’ın Modellik Yolculuğu: Gelecek Vadeden Bir Yıldız
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ceren Karaduman, 28 Nisan 2007’de Antalya Demre’de dünyaya geldi ve Balıkesir Bandırma’da yaşıyor. 1.78 boyu, çekik gözleri ve dikkat çekici yüz hatlarıyla küçük yaşlardan itibaren çevresindekilerin ilgisini çeken Ceren, modelliğe olan ilgisinin farkına vararak bu alanda ilerlemek için ilk adımlarını attı.

Modellik hayali, 3 yıl önce başladığı bir süreçte şekillenmeye başladı. Ceren, ilk başlarda kamera karşısında yaşadığı heyecan ve çekingenliği yenmek için yerel bir haber kanalında muhabirlik yaparak, kamerayla tanışma deneyimi kazandı. Bu süreç, onun özgüvenini artırmasına ve sahne korkusunu yenmesine yardımcı oldu.

2024 Mayıs ayında, bir menajer arkadaşının ısrarı üzerine İstanbul’a gelerek profesyonel fotoğraf çekimi gerçekleştirdi. Bu esnada modellik ve oyunculuk hakkında değerli bilgiler edindi, sektörün önde gelen isimleriyle tanıştı. Tavsiyeler doğrultusunda podyum yürüyüş eğitimi alarak kariyerine sağlam bir başlangıç yaptı. Profesyonel fotoğraflarının sosyal medyada yayınlanmasıyla birlikte ilgi çekmeye başlayan Ceren, ilk klip oyunculuğu teklifini aldı ve Çanakkale’de “Yine Sensiz” adlı müzik klibinde rol aldı.

Bu deneyimin ardından yaşadığı şehirdeki bir kuyumculuk markasından takı modelliği teklifi alan Ceren, yapılan çalışmaların sosyal medyada büyük beğeni toplamasıyla özgüvenini daha da pekiştirdi.

Kariyerindeki asıl dönüm noktası ise, “Elite of Model Turkey” yarışmasına katılmasıyla başladı. Ülkenin dört bir yanından gelen modellerin rekabet ettiği yarışmada, “Gelecek Vadeden Model” mansiyonu kazanarak dikkatleri üzerine çekti. Bu başarının ardından güzellik merkezi, kuyumculuk ve tekstil sektöründen birçok reklam teklifi almaya başladı.

​​​​​​​

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP