DOLAR 34,2542 0.1%
EURO 37,1258 0.28%
ALTIN 3.013,960,74
BITCOIN 2304248-1.54606%
İstanbul
17°

PARÇALI BULUTLU

SABAHA KALAN SÜRE

  • Menü
  • Menü
  • Menü
  • Menü
  • Menü
  • Menü
  • Menü
Nükhet Duru ” Hayatım belgesel olsun”

Nükhet Duru ” Hayatım belgesel olsun”

ABONE OL
4 Haziran 2024 02:34
Nükhet Duru ” Hayatım belgesel olsun”
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kıbrıs’ı ben de özledim
Ünlü sanatçı Nükhet Duru uzun bir aradan sonra Kıbrıs’ta bulunan Concorde otelde sevenleriyle bir araya geldi. Bu yıl ilk kez Kıbrıs’ta sahne almanın mutluluğunu yaşayan başarılı sanatçı konser öncesi basın mensupları ile bir araya geldi. Kıyafetiyle geceyi güneş gibi aydınlatan 70 yaşındaki ünlü sanatçının enerjik halleri gözlerden kaçmadı.
Geçtiğimiz hafta 70 yaş doğum günü ile Tüm sevdiklerinle bir araya getiren Nükhet Duru, bu yöndeki sorulara; “Doğum günümde bütün sevdiklerim yanımdaydı işini gücünü bırakıp benim için gelmişlerdi. Tabi oğlumun da benim için sürpriz bir şekilde doğum günümü hazırlaması beni ayrıca mutlu etti.” dedikten sonra ünlü sanatçıya ‘70 yılda keşkeleriniz oldu mu oldu mu’ sorusuna ünlü sanatçı, ”Hiç karakter olarak benim hiç öyle bir şeyim olmadı. Yaşanır deneyim kazanılır öğreninilir ondan sonra bakılır aynısını yapmamak için gayret gösterilir” şeklinde cevapladı.
 Hayatım belgesel olsun
 70 yaşında olmasındam dolayı muhabirlerin ‘70 yaş nedeniyle hayatınız film olsaydı kimi isterdiniz’ bunun üzerine ünlü sanatçı espirili şekilde ilginç bir açıklama yaptı. Duru, “Ben zaten hayatımı yaşıyorum şaka bir yana çok güzel teklifler alıyorum hayatımın belgesel olmasını istiyorum.
Daha önce kursagimda kalmış bir şeyin olmasını çok isterim. Gasino dönemlerinin en şahane dönemlerini yaşadık o yüzden üzerimizden geçen ve biriktirdiğimiz anılarımızı seyircimiz çok hevesle izleyecektir”
 Kiyafetimi tiyatrolara bağışlıyorum
 Ünlü sonatçı, “Ben dün ile meşkul olan biri değilim hep yarını düşünüyorum. Dün ile alakalı hiçbir bşeyim yoktur evde resmim posterim hiçbir şey bulamazsınız bende ama sevenlerin de bütün arşivlerim vardır bir şeyler istedimde hemen getiriyorlar, evde plağım bile yoktur.” Diyerek son olarak muhabirler, ‘sahne kıyafetlerini ve kostümlerini nerelerde kullanıyorsunuz’ sorusuna ünü sanatçı, “Aslında buna çok üzülüyorum bir sürdürülebilir tarafını arıyorum bu sosyal medya üzerinde bir kıyafeti yedikten sonra hemen eskimiş gözüyle bakılıyor ben de çare olarak elbiselerimi ve sahne kıyafetlerimi giydikten sonra bazen genç şarkıcılara bazen tiyatrolara sahnelere paylaşıyorum” Dedi.
HER KOYUN KENDİ BACAĞINDAN ASILIR
 Başarılı şarkıcı Nüket Duru’ya muhabirlerin Hadise’nin sahnede mayo ile 10.yıl marşını söylemesini hatırlatıp nasıl bulduğunu sorması üzerine” Her koyun kendi bacağından asılır. Türk halkı neyi seçip,neyi seveceğini çok iyi bilir, onların tercihi ben onların tercihine birşey diyemem” cevabını verdi. Hadise geçtiğimiz günlerde,konserinde mayo ile 10.yıl marşını seslendirmiş ve büyük tepki toplamıştı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP