DOLAR 34,2542 0.1%
EURO 37,1258 0.28%
ALTIN 3.013,960,74
BITCOIN 2304248-1.54606%
İstanbul
17°

PARÇALI BULUTLU

SABAHA KALAN SÜRE

  • Menü
  • Menü
  • Menü
  • Menü
  • Menü
  • Menü
  • Menü
Pelin Suade’den Muhteşem Gala: “Sezen Aksu Bana Şans Getirdi”

Pelin Suade’den Muhteşem Gala: “Sezen Aksu Bana Şans Getirdi”

ABONE OL
22 Ekim 2024 12:33
Pelin Suade’den Muhteşem Gala: “Sezen Aksu Bana Şans Getirdi”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Şarkıcı Pelin Suade, Ataşehir’in gözde mekanlarından Endoff Live’da gerçekleştirdiği ilk galasıyla müzik dünyasına iddialı bir giriş yaptı. Türk pop müziğinin unutulmaz isimlerinden Sezen Aksu’nun “Kaçın Kurası” adlı şarkısını yeniden yorumlayan Suade, güçlü performansıyla büyük beğeni topladı. Gala gecesi için 80’ler ve 90’lara ait özel bir repertuar hazırlayan sanatçının bu ilk sahnesinde, yakın arkadaşları da onu yalnız bırakmadı.

Gala sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Pelin Suade, “Sezen Aksu bana gerçekten şans getirdi. Şarkımız kısa sürede çok sevildi. İzmir, Ankara ve İstanbul’dan sahne teklifleri aldım. Yakında konserlerim hızla devam edecek ve yine sevilen bir sanatçının cover şarkısıyla sürpriz yapmaya hazırlanıyorum,” dedi. Suade, yakın zamanda daha fazla proje ile hayranlarının karşısında olacağını belirtti.

Simge Tertemiz: “Aşka Tövbeliyim”

Geceye katılan ünlü isimler arasında, Suade’nin yakın arkadaşı olan manken ve sunucu Simge Tertemiz de vardı. Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Tertemiz, yaklaşık 12 kilo vererek spora ağırlık verdiğini ifade etti. “Aşk hayatınız nasıl?” sorusuna ise “Aşka tövbeliyim, uzun süredir hayatımda kimse yok. Böyle çok iyiyim, yeni projelerim için forma girdim,” diyerek esprili bir yanıt verdi.

​​​​​​​

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP