DOLAR 34,2293 0.02%
EURO 37,0381 0.03%
ALTIN 3.002,910,37
BITCOIN 2304438-2.21235%
İstanbul
14°

AZ BULUTLU

SABAHA KALAN SÜRE

  • Menü
  • Menü
  • Menü
  • Menü
  • Menü
  • Menü
  • Menü
KIBRIS’TA EVLENDİM

KIBRIS’TA EVLENDİM

ABONE OL
19 Ekim 2024 19:16
KIBRIS’TA EVLENDİM
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ünlü şarkıcı Petek Dinçöz, geçtiğimiz akşam Kıbrıs’ta Chamada Prestige Hotel’de sahne alarak hayranlarıyla buluştu. Gecede derin dekolteli lacivert bir elbise tercih eden Dinçöz, şıklığı ve zarafetiyle dikkatleri üzerine çekti. Sezen Aksu’nun “Unut” şarkısını yeniden yorumlayan sanatçı, performansı öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı ve yeni projeleri hakkında önemli açıklamalarda bulundu.Sahneden önce basına açıklamalar yapan Dinçöz, yeni şarkısının aldığı tepkilerden memnun olduğunu belirterek, “Yeni bir düzenleme yaptık ve çok güzel tepkiler aldık. Bugün iki güzel gelişme yaşadım: Yeni şarkım çıktı ve Kıbrıs’ta bir ev aldım. Artık oğlum ve eşimle birlikte Yavru Vatan’da daha sık bulunacağız,” dedi.

Hazırlık sürecine dair yöneltilen soruya ise Dinçöz, sahneye çıkmak için fazla zaman harcamadığını belirterek, “Hazırlanmam 15 dakika sürüyor. Çok bekletmiyorum, ekip de beni çok iyi tanıyor. 20 yıldır aynı makyözle çalışıyorum, yüzümü ve saçımı çok iyi biliyorlar,” şeklinde konuştu.

Son zamanlarda sahnede sanatçılara yönelik saldırılar gündemdeyken, Murat Boz’a atılan cisimle ilgili değerlendirme yapan Petek Dinçöz, “Maalesef zaman zaman başımıza gelebiliyor. Murat’ı görünce üzüldüm, kalıcı bir hasar olabilirdi,” dedi. Dinçöz, geçmişte kendisinin de sahnede tehlikeli bir olay yaşadığını anlatarak, “Bir konser sırasında sahneye bıçakla fırlayan biri vardı. Bana doğru bıçağı salladı. Koruma araya girerek müdahale etti, ancak ceketi yırtıldı. Bu tür olayların son bulması gerekiyor,” ifadelerini kullandı.

Kıbrıs konserinde sergilediği performans ve yaptığı açıklamalarla dikkat çeken Petek Dinçöz, hayranları tarafından coşkuyla karşılandı. Şarkıcının Kıbrıs’taki yeni yaşamı ve sahne projeleri ise merakla bekleniyor.

​​​​​​​

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP